VIPP-PRODUCTEN

VIPP-PRODUCTEN

De design-producten van VIPP zijn de oorsprong van het bedrijf…

…en het begon allemaal met een liefdesverhaal!

 

Soms is De Lotto winnen meer dan de tijdelijke geluk. Toen VIPP-oprichter Holger Nielsen een auto won met zijn ticketje van een lokale voetbalstadium in 1932 was dit het begin van VIPP… Hij wist het gewoon op dat moment nog niet.

Hij verkocht de auto, schafte zich een metaalpers aan en enkele jaren later, toen zijn vrouw Marie een vuilbak nodig had voor haar kapsalon, ging hij naar zijn eenpersoonswerkplaats en ontwikkelde de allereerste VIPP PEDAL BIN.

Holger had nooit kunnen dromen dat zijn ontwerp van 1939 het zaadje zou zijn voor een heel arsenaal van designproducten, meubelen én keukens. Laat staan dat deze vuilbak de katalysator zou zijn voor designhotels.

VIPP is nog steeds een Deens onafhankelijk familiebedrijf dat momenteel gerund wordt door Holger’s dochter, Jette Egelund, en haar twee kinderen Kasper en Sofie, samen met hun meer dan 45 werknemers in Kopenhagen.

Of het nu een vuilbak ontwikkelen is, een modulaire keuken herdenken, meubelen creëren of een VIPP-hotel uitbaten: de rode draad blijft dat ze de kwaliteit meten aan de mogelijkheid om op lange termijn een buitengewone ervaring te bezorgen voor de klant.

Winkelmand

loader