BABYARTIKELEN & GEBOORTELIJSTEN

KINDERKAMER | KLEDING | SPEELGOED | VERZORGING | KINDERWAGEN …

Bij Fleury De Bock helpen we jullie graag met het samenstellen van je geboortelijst, de inrichting van je kinderkamer, mooie babykleedjes en het uitzoeken van een origineel cadeau.

Als zwangere mama en toekomstige papa is het samenstellen van een geboortelijst een belangrijk moment.
Wij hebben voor jullie alvast met veel zorg en liefde de beste merken en artikelen uitgekozen en geven jullie graag het nodige advies zodat jullie zonder zorgen kunnen uitkijken naar de geboorte.

Spring eens binnen in onze trendy & gezellige winkel en laat je verrassen door het prachtige en ruime assortiment 

WAAROM KIEZEN VOOR FLEURY DE BOCK

✔️ GEBOORTELIJSTEN

✔️ BABYKLEDING

✔️ CADEAUS VOOR DE ALLERKLEINSTEN

GEBOORTELIJSTEN

Voordelen
Er zijn verschillende voordelen van het leggen van je geboortelijst bij Fleury De Bock. Ten eerste heeft Fleury De Bock een uitgebreid assortiment van hoogwaardige en veilige producten voor baby’s en jonge kinderen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u kwalitatieve spullen op uw lijst zet. Daarnaast heeft de winkel een deskundig team dat u kan helpen bij het samenstellen van uw lijst. Tot slot wordt u steeds persoonlijk begeleid bij het beheren en raadplegen van uw geboortelijst. Indien je wenst, kan je de geboortelijk ook zelf ook makkelijk online raadplegen en delen met vrienden en familie.

Extra’s & kortingen
Na het afsluiten van de geboortelijst krijgen mama en papa een cadeaubon ter waarde van 10% van het totaalbedrag van de geboortelijst, die opgenomen kan worden voor alle producten in de winkel (ook binnen de afdelingen kleding, sfeerbrengers en interieur)

BABYKLEDING

Fleury De Bock is dé winkel voor luxe kinderkleding van topmerken als Stella Mc Cartney, Tartine et Chocolat, Il Gufo, Carrément Beau, Petit Bateau, First, Théophile et Patachou,… De collectie bestaat uit stijlvolle kleding voor kinderen tot 2 jaar.

Deze topmerken staan bekend om hun kwaliteit en hun duurzaamheid, waardoor u er zeker van kunt zijn dat de kleding lang meegaat en er altijd stijlvol blijft uitzien. Deze kleding is niet overal verkrijgbaar, waardoor uw kind steeds een bijzondere outfit heeft. De collectie van Fleury De Bock is dan ook een uitstekende keuze voor speciale gelegenheden zoals doopfeesten, bruiloften en verjaardagen,…

CADEAUS VOOR DE ALLERKLEINSTEN

Fleury De Bock is niet alleen de plek voor kinderkamers en babykleding, maar ook voor prachtig speelgoed voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Onze collectie bestaat uit uniek en hoogwaardig speelgoed, dat perfect is als kleine attentie, cadeautje voor een babyborrel of als verrassing op een verjaardagsfeestje.

Wij bieden een breed scala aan speelgoed, van zachte knuffels tot houten blokken, van stapelstenen tot leesboekjes. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld en bestaat alleen uit speelgoed van de hoogste kwaliteit en met oog voor detail. Hierdoor kan u erop vertrouwen dat u het beste speelgoed koopt.

Bij Fleury De Bock staat de ontwikkeling en het plezier van uw kind centraal. We geloven dat speelgoed niet alleen leuk moet zijn, maar ook educatief en stimulerend. Daarom vindt u bij ons speelgoed dat een fijne motoriek, creativiteit en verbeeldingskracht van uw kind zal bevorderen.

Of u nu op zoek bent naar een klein cadeautje of een bijzonder geschenk voor een speciale gelegenheid, u zult zeker vinden wat u zoekt in onze speelgoedcollectie. Kom gerust eens langs in onze winkel en ontdek onze prachtige selectie van speelgoed voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte speelgoed van uw kind.

Winkelwagen

loader