DE BOCK INTERIEURPROJECTEN

Bij Fleury De Bock in Sint-Niklaas bouwen wij mee aan jouw droomwoning. Wij helpen bij de integratie van nieuwe meubelstukken, maar ook voor een volledig design of interieur op maat kan je bij ons terecht.

We werken met gespecialiseerde teams voor lichtontwerpen en raamdecoratie, én maken gordijnen op maat in ons eigen confectie-atelier. Op die manier kunnen we telkens een totaalconcept aan je afleveren.

RENOVATIES & BOUWPROJECTEN

 Je kan bij ons ook terecht voor ambitieuze renovaties en bouwprojecten. Hiervoor werken we samen met betrouwbare firma’s die we door de jaren heen rondom ons hebben verzameld.

Ook dan vergeten we de inrichting van je huis niet. Als interieurarchitecten renoveren we de buitenkant namelijk altijd met de binnenkant van jouw woning in gedachten.

Elke persoon is uniek; elk project is uniek.
En dus gaan wij telkens samen op zoek naar het antwoord op de vraag:
“Hoe wil jij leven?”

 

Een renovatie in het vooruitzicht, je woning laten inrichten of nood aan interieuradvies? Een gesprek met de binnenhuisarchitect is bij ons altijd de eerste stap. Deze dialoog vinden we ontzettend belangrijk, want zo leren we jouw noden en verwachtingen kennen en delen we tegelijkertijd onze inzichten. 

Wij bieden we een totaalpakket aan, waarbij je van renovatie of bouwproject, tot de binnenhuisinrichting en het kiezen van de decoratie bij één persoon en op één adres terecht kan. Maar of je nu kiest voor dat totaalconcept, of hulp nodig hebt bij de integratie van een meubelstuk, bij Fleury De Bock helpen we altijd met plezier mee aan de creatie van jouw droomwoning.

Winkelwagen

loader